Här lägger jag upp blandade filmer på Nisse. Förhoppningsvis blir det lite utveckling under tiden… 🙂

2019-05-05
Nybörjarklassen på Stockholms Södra BK. När vi kom dit så var han stressad av allt runt omkring. Han fick gå en promenad och jag provade några övningar, som gick rätt bra. Dock hade han tendens att frysa några gånger. Sedan fick han vila i bilen tills det var en kvart kvar till vår start. Då kändes han lugnare och var mer kontaktbar. Starten gick inte så bra, då blev det en del nos. Men sedan är jag riktigt nöjd. Flera gånger under tiden vi gick banan så tittade jag ned i två glada ögon, och han följde mig hela tiden. Att jag själv klantade mig på 1-2-3 var ju trist. Näst sista momentet sitt-ligg-gå runt blev också en 10:a när han satte sig upp. Den var jag inte beredd på, men har säkert inte tränat rätt där. 65 poäng totalt. Vi kommer igen! 😀

2019-05-04
Träning på planen bredvid parkeringen på Bruks, Södertälje. Det var hundar som skällde på avstånd. Nisse var väldigt tittig och frös ibland, helt okontaktbar. Men successivt öppnade han sig, även om han inte var som på hemmaplan. Jag ser att jag kan bli mycket bättre på att uppmärksamma honom när han tittar på mig. Jag är för stel.


24 januari 2018